Over Moedertje Groen

Welkom bij Moedertje Groen


NU verkrijgbaar

Klik hier voor informatie en om je boek te bestellen.

Natuurgids Moedertje Groen is meer dan een blog

Door verbinding te maken met de natuur zie je weer dat er eten groeit langs het wandelpad. Via de ‘online verbinding’ deel ik met jou mijn grote liefde voor de natuur. Met deze site presenteer ik naast mijn blog ook de andere activiteiten die ik als Moedertje Groen onderneem waaronder excursies in de natuur, workshops, nieuws uit de natuur, video’s, tuinadviezen of projecten.

Voorstellen

Moedertje Groen is een koosnaampje voor onze prachtige Moeder Natuur, waarover ik graag vertel en schrijf. Moedertje Groen staat symbool voor alles wat groeit, bloeit en leeft. Alle activiteiten die ik onderneem in het kader van natuur en educatie vinden plaats onder de naam ‘Moedertje Groen’. 

Ik ben een een gepassioneerde natuurliefhebber en enthousiaste natuurgids. Dagelijks tref je mij op de moestuin en kruidentuin in hartje Bollenstreek. 

Klik hier om meer over mijn achtergrond te lezen.

Infotainment in de natuur, met oog voor detail

Schrijven is voor mij een belangrijk proces en beleving. Via de verhalen en natuurvideo’s probeer ik mensen op ‘het grote spinnenweb’ (de digitale wereld) in contact te brengen met de natuur. Dat is namelijk in deze tijd helaas niet meer als vanzelfsprekend. Daarom ontstond het idee van een ‘online verbinding’, maar toch ook met de natuur. Het is belangrijk dat mensen bewust zijn en worden van al het moois wat er groeit, bloeit en rond loopt buiten. De beste verbinding met de natuur heb je nog altijd met wanneer je het zelf beleefd en je WiFi verbinding uitzet. Daarom ben ik ook gestopt met een smartphone. 

Natuurbeleving, beleef je NATUURLIJK niet vanachter je scherm. Daarom kun je mee op avontuur tijdens stoere wandelingen in de natuur. Tijdens deze excursies komen mijn verhalen van mijn boek pas echt tot leven.  Het is belangrijk om de kennis van vroeger weer nieuw leven in te blazen. Jouw zintuigen staan tijdens mijn wandelingen centraal, waardoor je een wandeling in de natuur opeens heel anders gaat beleven. 

Blijf je verwonderen! 

Moedertje Groen

Reacties zijn gesloten.