Moedertje Groen als Deltawachter

BREAKING NIEUWS: deelnemers van Boswachter Gezocht worden Deltawachters. Moedertje Groen on Tour.

De delta caravan kunt u dagelijks bezoeken voor informatie

Vele van jullie weten dat ik vorig jaar deelnemer was in het TV programma Boswachter Gezocht. Geheel vrijwillig trok ik met een tof team door Nederland voor opnames. Ik ben dan wel geen boswachter geworden, maar mag mede door deze unieke ervaring de Deltaweken afsluiten in Zeeland.

Samen met vrijwilliger en ambassadeur Heleen Verduijn die ook mee deed aan het programma, kruipen wij in september in deze geweldige caravan met als functie: Deltawachter!

Er is tenslotte geen bos te vinden dus de titel boswachter gaat niet op ;-)!

Uitzicht op de 5km lange Zeeland brug.

Wij slapen als Deltawachters bij de Plompetoren in Zeeland met uitzicht over de Oosterschelde. De caravan is geheel in stijl en échte super mooi beschilderd. Wij staan u graag te woord als gastvrouwen om te vertellen over dit geweldige natuurgebied.

Een nieuwe avontuur als ambassadeurs van Natuurmonumentenen we hebben er veel zin in. Op de hoogte blijven? Heleen en ik zullen blogs, foto’s en video’s posten.

Wil je meer leren over de natuur, bruinvissen en trekvogels, spotten of meer leren over zilte eetbare planten? Genieten van een fantastisch uitzicht kom dan op visite bij onze caravan. Iedere dag tussen 10-17u staan wij jong en oud bij om jullie in verbinding te brengen met de natuur.

Wil je op de hoogte blijven van de natuur bij de Oosterschelde? Berichten krijgen bij waarnemingen en onze avonturen volgen? Schrijf je dan in via moedertjegroen.nl voor de nieuwsbrief en ontvang automatisch als eerste bericht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.