Over Tessa Yanover

Over Tessa Yanover

Mijn naam is Tessa Yanover. Het liefst leef ik uit slechts een rugzak. Simpel gezegd: de deur UIT, gewoon buiten ZIJN! Zonder veel gedoe, zonder elektra, moderne middelen of smartphone. Al jaren gebruik ik alleen een oud toestel en cameraatje. Hoe minder prikkels en afleiding, hoe dichterbij de natuur je kan komen.

‘Door stil te staan, zie je meer.’

Ik probeer mij zoveel mogelijk te richten op de positieve kanten van de natuur en deel dit graag via deze site. Doen en beleven staan bij mij centraal, mensen (terug) in verbinding met de natuur brengen. De kracht zit in het blijven verwonderen, onderzoeken en vragen stellen in de natuur. én offline kunnen leven.

Na een lange samenwerking met bedrijven in en rondom Noordwijk, richt ik mij momenteel voornamelijk op zeelessen geven aan kinderen in samenwerking met ARK Rewilding Nederland. Verder ligt mijn focus op de (kruiden)tuin, het kweken van wilde planten, het schrijven van boeken en verhalen over natuurbeleving en natuureducatie d.m.v natuurvideo’s die ik post op deze website.

 

 

Reacties zijn gesloten.