Moedertje Groen deelneemster aan Boswachter Gezocht SBS 6


“Buiten is mijn thuis”

Deelnemers SBS 6 Boswachter Gezocht

Tien natuurliefhebbers strijden in een pittige competitie om een baan en opleiding voor boswachter op het prachtige eiland Texel. Zij worden op de proef gesteld in een pittige spannende competitie. Juryleden en boswachters bij Natuurmonumenten Hanne & Bart beoordelen de boswachters in spé op hun kwaliteiten en kennis.

Ik mag met trots zeggen dat ik aan dit leuke programma heb mogen deelnemen. Een spannende strijd in acht verschillende natuurgebieden in Nederland. Nederland is mooier dan je denkt, als je midden in zo’n groot natuurgebied van Natuurmonumenten staat heb je haast niet meer het idee dat je in Nederland bent. Deze unieke natuur moet beschermd blijven, een reden voor mij om deel te nemen aan dit programma.

Opgegroeid in hartje Bollenstreek tussen de bloemen in Noordwijkerhout ging ik als kleine meid al elke dag naar het strand en dwaalde ik altijd door de natuur. Ik ben een meisje van de kust en buiten is mijn thuis! Nu ik in Noordwijk woon heb ik als cadeautje ook nog de duinen als achtertuin! Geweldig toch. Door elke dag hier rond te struinen heb ik behoorlijk wat kennis op gedaan die goed van pas kwam in het programma, want Texel is natuurlijk omringt met duin en strand!

Boswachter gezocht wordt gepresenteerd door Viktor Brand en is te zien op SBS 6 elke vrijdag om 21:30 vanaf 1 september.

Nieuws, weetjes en informatie kunnen jullie vinden op mijn speciale facebookpagina: “Tessa Boswachtergezocht”
Ik nodig je van harte uit om op vrijdag 1 september samen met mij de 1e aflevering te komen bewonderen in de Stayokay Noordwijk. Toegang is gratis, drankjes aan de bar voor eigen kosten. Aanvang om 20:00uur met koffie en thee.
Voorafgaand is er een kleine miniworkshop/natuuractiviteit onder leiding van Moedertje Groen om 21:30 kijken we gezamenlijk in de filmzaal naar de 1e aflevering. Je kan je stoel reserveren via info@Moedertjegroen.nl
Wie weet tot dan. Kijk jij gezellig mee?

Groene Groet,

Tessa MoedertjeGroen

Reacties zijn gesloten.