Biofilie nieuws

Ik zocht naar een manier om minder op ‘feestboek’ te zijn. Eigenlijk wilde ik niet doen aan nieuwsbrieven, met het idee dat mensen deze niet lezen of zich abonneren. Toen ik langere tijd offline was bedacht ik mij dat ik toch graag ook korte berichtjes en nieuws uit de natuur wil delen. Het doel is verwondering en het uitlichten van kleine dingen in de natuur die het leven mooi kunnen maken. In het kader van jubileumjaar: 10 jaar Moedertje Groen, vind ik het ook leuk extra’s te doen. Daarom lanceer ik nu de nieuwe ‘blog’ onder de titel Biofilie; ‘Houden van het leven, liefde voor de natuur.’

Wat kun je verwachten?

– Bloeinieuws en weetjes over kruiden en (eetbare) planten.

– Nieuws van onder de golven, weetjes over het strand en de zee.

– Natuurfotografie

– Boekentip

en wie weet meer.

Deze topic, nieuwsbrief is geen vervanging van de algemene verhalen over één specifiek plant of diersoort waarover ik schrijf/video’s maak maar een leuke extra in je mailbox.

Eén reactie

  1. Dankjewel ! Er is zoveel om je over te verwonderen ! Ik maak dit jaar een projectje over schelpen, die ik eerst vind, daarna teken en in een boekje plak met informatie over hun leefwijze, habitat enz. Niks spectaculairs, maar zo fascinerend ! Ik verheug me over jouw vondsten en inzichten. Gr. Yvonne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.