Uitnodiging lezing Zeewier, de groente uit de Noordzee

Een palet van kleuren. Fotografie: WILDWIER.NL

Uitnodiging: lezing over zeewier

een baardje van zeesla en een verkoelend wakame oogmasker

Er valt een heleboel te vertellen over zeewier en omdat er aan het Noordwijkse strand weinig zeewier te vinden is breng ik het naar de boekwinkel. Kom je proeven en beleven? Op een vrolijke manier en zonder vakjargon vertel ik je leuke weetjes over wieren. Wat zijn zeewieren en wat kun je ermee? Hoe gebruik je wieren in je keuken? Er is een mini proeverij met hapjes van zeewier. De wieren zijn vers geoogst door Wildwier. Proef het zout uit de Noordzee van zoutziederij Zeeuwsche Zoute en er is een aquarium vol zeewieren. Ontmoet de fascinerende en kleurrijke wereld van de Noordzee, gewoon in Noordwijk Binnen.

Spellenmiddag 14:00 – 16:00 uur

Er is deze dag aansluitend ook een gezellige bordspellen middag in de winkel. Je kunt diverse spellen uitproberen. De spelletjesmiddag begint om 14:00 uur. Geef je wel op via de mail, om zeker te zijn van een plekje.

Reserveren:

Zaterdag 1 april – aanvang 10:45 uur. Start 11:0uur – 12:00 uur lezing – Locatie: Boekhandel van der Meer  Keuvel 1 Noordwijk Binnen. — Er is een bar waar je koffie, (kruiden)thee, frisse drankjes, (vegan) taart en biologische soep en hartige taartjes kunt bestellen. — Betaald parkeren in de parkeergarage of parkeerplaatsen.

Bij voorkeur via e-mail reserveren onder vermelding ‘Lezing zeewier 1 april’ aantal personen+naam+e-mail+06 : naar info@boekhandelvandermeer.nl 

of telefonisch: 071 3613073

Geef bij je reservering aan als je mijn boek: Moedertje Groen – Leven aan de kust wilt kopen. Dan signeer ik deze voor je.

Alvast een voorproefje? Bekijk deze video voor een lekker recept.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.