Vogel & dierenpret bij de Dierenhoeve

In deze video leg ik je graag uit over de leuke knutselpakketjes van de Dierenhoeve. De Kinderboerderij in Noordwijkerhout. Door de bouw van een nieuwe woonwijk, moet de kinderboerderij helaas verhuizen. Deze verhuizing kost veel geld. Deze boerderij kwam ik vroeger als klein natuurmeisje al samen met mijn moeder. Vanaf groep zeven hielp ik ook wekelijks mee op de boerderij.

De Dierenhoeve heeft nu educatieve knutselpakketjes gemaakt om de vogels in jouw tuin te voeren. Deze pakketjes zijn ingepakt met gerecycled materiaal en bevat alles om ‘de tuinvriendjes’ te helpen. Leuk om cadeau te geven of om in jouw straat op te hangen bijvoorbeeld.

De opbrengst van deze pakketjes gaat geheel naar de dieren en de (nieuwe) kinderboerderij.

Bekijk de video voor alle weetjes, tuinvogels én wat er allemaal in het knutselpakket zit.

Moedertje Groen heeft aangeboden om de bestellingen in Noordwijk rond te brengen. Woon jij in Noordwijk en wil je ook zo’n pakket? Bestel via het contactformulier, vul je adres in en ik kom het bij jou thuis bezorgen. De donaties gaan geheel naar de Dierenhoeve in Noordwijkerhout.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.