Zomer met Moedertje Groen

De zomer loopt dit jaar wellicht wat anders dan veel mensen zich hadden voorgesteld, maar het is het ideale moment om samen op avontuur te gaan. In deze video zie je een korte sfeerimpressie van de struintochten tijdens midzomer. Spring de natuur in en geniet van alle kleine details tijdens de nieuwe activiteiten van Moedertje Groen

Rechts op de website

Wil jij op de hoogte blijven van de excursies en de zomeractiviteiten van Moedertje Groen en haar partners? Dan kun je vrijblijvend je e-mail adres op de homepage achter laten. Abonneer je op de natuurnieuwtjes en krijg een update in je mail wanneer er nieuwe activiteiten en video’s worden gepost.

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.