Verslag Snert & Speuren 7 februari 2016

Speuren in het bos_1

Terwijl de wind door de bossen muziek maakte, en de bomen liet kraken ging Moedertje Groen zondag 7 februari jl. het bos ontdekken. Tijdens deze exclusieve Snert&Pannenkoeken wandeling ontdekte de kinderen het Hollandse Duin op een andere manier.

Speuren in het bos

Uitleg van Moedertje GroenDoen en beleven stonden centraal, en wat hebben we veel gedaan! Terwijl de ene sportieveling zijn beentjes uit zijn lijf rende opzoek naar de volgende aanwijzing, hielpen de vrouwen mee met het verzamelen van de opdrachten. We hebben zelfs het geluk gehad om verse keutels te vinden van een ree, ja dat leken net dropjes. Ook bleek dat het best lastig was om een specht of uil na te doen. Gelukkig had Moedertje Groen daar een creatieve oplossing voor!

 

Stempelkaart

 

Het was een gezellige actieve groep die zijn best deed voor elke stempel. Dat loonde, want de volle stempelkaart kon worden ingeleverd voor een lekkere pannenkoek of kop huisgemaakte snert!

LBD

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.