Maandag 22 februari – Activiteit i.s.m. VVV Noordwijkerhout

logo-vvv-noordwijkerhout-hart-van-de-bollenstreek-transparant

 

 

Het Hollands Duin is een uniek bos/duin gebied in beheer van Staatsbosbeheer. In dit gebied staan diverse bomen en planten die zorgen voor onderdak van diverse bosdieren. Moedertje Groen neemt je mee het bos gedeelte in van Noordwijk. Wij verzamelen bij Langervelderlaan 22, Noordwijk – Pannenkoekenboerderij Langs berg en Dal. Dit is het startpunt en tevens eindpunt van een leerzame actieve tocht.

moedertje groen

 

Voor de kinderen is er genoeg te beleven, we struinen door het bos, ontdekken en kruipen in de huid van diverse dieren. Maar ook de volwassenen worden geacht om hun zintuigen op scherp te stellen. Het speuren duurt gemiddeld 1,5 uur.

 

Tijd: 10:00 uur en 13:30 afhankelijk van het weer/animo

Kosten: 27,50 per gezin

Inschrijven: via VVV Noordwijkerhout info@vvvnoordwijkerhout.nl (Vooraf inschrijven is verplicht!!)

Meer info: moedertjegroen@gmail.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.