Strand


Strand

Op deze pagina leest u alles over strand excursies met Moedertje Groen.
Neem contact op met Moedertje Groen voor een passende offerte.

In de video een sfeerimpressie van een strand excursie met Moedertje Groen.

Interactieve zee&strand wandelingen

Lekker genieten van een mooie tocht over het strand, maar graag wat nieuws leren? Tijdens deze excursie bespreken we allerlei strandvondsten en leer je meer over de Noordzee aan de hand van verhalen en weetjes. Dit kan in combinatie met bijvoorbeeld een natuurquiz, zee-les of tijdens het jutten.

Natuur en milieu educatie 

Tijdens alle excursies staat de natuur centraal en wordt er aandacht besteed aan het afval op het strand en in de zee. Daarnaast is het mogelijk om als teambuilding een milieu excursie te boeken. Tijdens deze excursie zoemen we in op het “plastic probleem” en ruimen we samen het strand op. Deze activiteit is geschikt voor jong én oud en wordt altijd in een leuk jasje gestopt.

Zeelessen

Moedertje Groen geeft graag zeelessen. Dit kan op jouw school, bedrijf of BSO, maar leuker is om mee op excursie te gaan. Tijdens een samengestelde excursie leert de groep spelenderwijs en in teambuilding meer over de Noordzee. Probeer zelf eens een garnaal of heremiet kreeft te vangen met een mini schepnetje en strijd tegen je klasgenoten of collega’s.

Gestrand met Moedertje Groen voor alle leeftijden

Hoe stoer is het om te vissen op het strand? Tijdens dit interactieve programma gaat men spelenderwijs op pad met Moedertje Groen en duiken samen in de onderwater wereld van de Noordzee en hoe we haar kunnen beschermen. Samen steken we de handen uit de mouwen en zullen met een groot sleepnet gaan vissen, ook wel korren genoemd. Een leuke teambuildingsactiviteit.  Te boeken vanaf eind april tot met begin oktober.

Dit programma is ook voor families en volwassenen te boeken. Duur: circa 1,5 tot 2 uur

Wat is korren? Bekijk hier de introductie video van Moedertje Groen.

Achter het net

 

 

TERUG

Reacties zijn gesloten.