Natuurvideo: de huiszwaluwen van de Kiekkaaste

Zet je geluid vol aan en geniet mee van het gekwetter van deze huiszwaluw jongen. Sommige waren al oud genoeg en vlogen af en toe uit het nest. Vogelkijkhut de Kiekkaaste is gevestigd in het buitengebied van Groningen en schenkt je mooi uitzicht over de Dollard, bij laag water is dit een plek om langer te zitten en in alle rust te kijken en je te verwonderen… Dit keer geen voice overs, omdat het geluid van de zwaluwen te leuk is om overheen te kletsen.

Deze huiszwaluwen komen niet in mijn boek voor, maar verdienen het om gezien te worden.

 

Fotografie: Petra van Went. Zij heeft ook de kleurenfoto’s gemaakt voor het boek Leven aan de kust.

De Kiekkaaste u

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.