Prijsuitreiking Zonnebloem groeiwedstrijd 2020

Winnaars zonnebloem wedstrijd 2020

NOORDWIJK & NOORDWIJKERHOUT
Namens de natuur en de vele hommels Bedankt. Het is een geweldig succes geweest, zelfs de burgemeester deed mee.

De jury moest even wat langer overleggen dan gepland vanwege de drukte, maar de uitslag is bekend.

Helaas viel het nog niet mee. Frouke had een gevecht met meer dan 13 hongerige slakken in haar tuin. Jullie krijgen de troostprijs en mogen zakje zonnebloemzaden komen halen voor volgend jaar.

Aan kop gingen Sander E. en Bart H. met 136 cm, maar dat bleek uiteindelijk niet hoog genoeg te zijn. Die van Bea V. haalde de 150cm en groeide boven alle andere inzendingen uit, maar….

Gefeliciteerd.
De 3e prijs is voor Joke B.  Met 170 cm win jij een zelfgemaakte pot courgette in zoet zuur.

3E PRIJS

De 2e prijs is voor Petra W. Hun bloem is ruim 186cm geworden! Jullie mogen met 2 personen mee op een reguliere excursie georganiseerd door Moedertje Groen in 2020 of 2021

186 CM 2E PRIJS

En dan….

1e prijs 220 cm

De 1e prijs met maar liefst 220CM ondanks dat de leverancier verkeerde zaden had geleverd is deze bloem toch prachtig lang geworden.

Alle winnaars ontvangen een e-mail met informatie. de hoogte ingeschoten…. Vera en Anke S.  Jullie winnen voor 12 personen een exclusieve privé excursie naar keuze.

Alle andere deelnemers het was een leuke ervaring! Laat je zonnebloem drogen dan kun je volgend jaar weer nieuwe inzaaien óf lekker van de pitjes smullen.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Dit is de uitslag van de deelnemers die vóór 15 augustus hun inzending hebben gedaan via e-mail mét foto.

220 cm

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.