Paaswandeling met Moedertje Groen – Gratis!

topparkOp Paasmaandag 28 maart organiseert Moedertje Groen in samenwerking met Topparken Noordwijk een uitje voor de hele familie. Jullie worden verwelkomt door Haas, de Paashaas en zullen met het hele gezin een korte route volgen door het duin. Vervolgens eindig je bij Park de Noordwijkse Duinen waar MOEDERTJE GROEN voor jullie een kleine LENTE activiteit heeft van 25 min. Leerzaam, grappig en leuk vanaf 5 jaar! Voor de kleinste zijn er kleurplaten en Papa’s en mama’s kunnen genieten van koffie en lekkers in de kantine. Na de workshop gaan jullie met Haas eieren zoeken in het park.

Deelname is voor jong & oud en toegang is gratis!

Opgeven graag moedertjegroen@gmail.com of via VVV Noordwijkerhout

Start –vanaf 10:00 uur in Parc du Solleil Kraaierslaan Noordwijk

Begin wandeling             Workshop           Paaseieren zoeken
10:00 uur                              10:45 uur                11:15 uur
tot 10:30 uur                         11:15 uur                11:45 uur
tot 11:00 uur                         11:45 uur                12:15 uur

Reacties zijn gesloten.