Publicatie boek: Moedertje Groen

Over het boek

In Moedertje Groen – In verbinding met de natuur (ISBN 978493198166) neemt Tessa Yanover de lezer mee op een reis door haar eigen natuurlijke wereld dichtbij huis. Zij schrijft enthousiast, informatief en met humor over ‘buiten leven’, de windrichtingen, thuis en de (moes)tuin, strand zee en duin, vogels, sporen en factor TIJD.

De hoofdrolspeler is de natuur zelf, want bewust en onbewust leer zij ons dat de mens zelf ook natuur is en dat we om die reden goed voor de natuur moeten zorgen. Zorgen wij voor haar, dan zorgt zij voor ons.

 

 

Samenwerking

Dit is boek tot instant gekomen door samenwerking met Uitgeverij Zilt en Petra van Went Fotografie (website)

Prijs

€21,99 + eventueel eenmalige portokosten €4,10 (Per bestelling)

Samen voor groen

Om de gedrukte exemplaren te compenseren en onze leefomgeving groener te maken ontvang je bij een  rechtstreeks bestelling via Moedertjegroen.nl een gratis zakje berkenzaden (zolang de voorraad strekt).  De zaden zijn gecertificeerd en gekeurd en afkomstig uit de zadenbank van Staatsbosbeheer.

De berk is een pionier, een krachtige en helende boom beroemd om zijn sap, gezonde bladeren en witte bast. De zaden zijn verpakt in gerecycled materiaal en minimaal 4 jaar na ontvangst houdbaar.

Bestellen en pre orders

Een persoonlijk gesigneerd kopie van het boek ‘Moedertje Groen’– In verbinding met de natuur is via onderstaand formulier rechtstreeks te bestellen van Moedertjegroen.nl

Het boek is ook te bestellen via alle boekwinkels in Nederland of via de uitgever.

Verzenden

Ben jij woonachtig in Noordwijk of Noordwijkerhout dan kom ik persoonlijk het boek en de zaadjes op de fiets bij je thuisbezorgen. Zo probeer ik de ecologische voetafdruk rondom het boek zo klein mogelijk te houden. Overige bestellingen worden de normale portokosten in rekening gebracht.

Cadeau en relatiegeschenken

Dit boek is ideaal geschikt als een duurzaam cadeau voor elke natuurliefhebber, avonturier en boekenwurm. Geef bij het bestelformulier aan dat het om een cadeau gaat. Eventueel kan ik een persoonlijke boodschap in het boek schrijven.

Wil je een grotere partij kopen voor je collega’s? Je team of webwinkel?
Geef dit aan onderaan het bestelformulier.

Excursies

In de maand september kun je diverse lezingen en excursies bijwonen. 19 september is de officiële lezing bij Boekhandel van der Meer te Noordwijk. Check de agenda op de site voor actuele informatie en activiteiten.

Reserveer je boek hieronder.

Jouw gegevens worden alleen gebruikt om jouw bestelling te verwerken en af te leveren.

Zodra je bestelling in behandeling is genomen ontvang je een email met mijn rekeninggegevens.
Graag betalen binnen 7 dagen na ontvangst van het bericht.
Indien je een factuur wenst, geef dit aan bij jouw bestelling.

Bestellingen worden z.s.m. na publicatie datum verzonden of gratis bezorgd in Noordwijk en Noordwijkerhout.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.