Strand


Strand

Op deze pagina leest u alles over strand excursies met Moedertje Groen.
Neem contact op met Moedertje Groen voor een passende offerte.

Gestrand met Moedertje Groen  5+

Ontdek hoe stoer het leven op het strand is, en wat er allemaal in de Noordzee leeft. Bekijk allerlei strand vondsten, en zelf gaan we ook opzoek naar mooie schatten.  Ook zullen we zelf met onze voeten in zee en met schepnetjes vissen naar kleine diertjes, en leren spelenderwijs meer over het strand en de duinen.

Vanaf 4 tot 7 jaar, begeleiding noodzakelijk.  Duur circa 1,5 uur.
Ook in combinatie met het  6+ programma te boeken.

 

Gestrand met Moedertje Groen 6+

Hoe stoer is het om te vissen op het strand? Tijdens dit interactieve programma gaan de kinderen spelenderwijs op pad met Moedertje Groen en duiken samen in de onderwater wereld van de Noordzee. Zij leren alles over de zeebewoners, worden een jutter en gaan met een groot net vissen, ook wel korren genoemd.Samen steken we de handen uit de mouwen, zodat we de vangst in aquaria kunnen bekijken!  Tijdens het programma legt Moedertje Groen van alles uit over het strand en de duinen.. Na afloop ontvangen de kinderen een diploma. Vanaf 6 jaar, begeleiding noodzakelijk.

Dit programma is ook voor families en volwassenen te boeken. Duur: circa 2uur

Welke maand is  geschikt om te korren?

Wie zich warm aankleed kan al mee op excursie vanaf eind april! Het beste seizoen om te korren is medio mei tot medio oktober. Hoe later in het jaar hoe beter de vangst en hoe aangenamer het zeewater is voor de kinderen. Vergeet niet dat er bijna altijd wel iets te beleven valt op het strand, ook zonder vissen.

TERUG

Reageren is niet mogelijk