Over Tessa Yanover

Over Tessa Yanover

Mijn naTessa Yanover - AKK Moedertje Groenam is Tessa Yanover, ik ben een geboren natuurtalentje. Natuur is vanaf jongs af aan met de paplepel in gegoten. Inmiddels heb ik als vrij vogeltje mijn eigen nestje en wandel elke dag over het strand. Het liefst in een lekker setje outdoorkleding, broek, pet, vest en windjack! Sinds mijn 17e ben ik lid van de NJN (Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie) ik ging dikwijls mee op kampjes, waar lekker primitief de hele dag buiten bent, en in een tentje slaapt. Daarnaast leer ik veel van anderen natuurgidsen van het IVN (Instituut voor Natuureducatie). In 2013/2014 heb ik de natuurgidsencursus gevolgd van het IVN en ben gespecialiseerd op het gebied van strand. Tevens heb ik mee gedaan aan diverse natuur(educatie) en buitenprogramma’s, en ben ik werkzaam in de entertainment branche. Dit is een perfecte combinatie om mijn enthousiasme en passie voor natuur te kunnen uiten aan anderen groentjes.

Ik heb een aantal seizoenen voor een organisatie op het strand gewerkt die natuureducatie gaf aan basisscholen, maar het werd tijd om mijn eigen ding te gaan doen! In het verleden heb ik veel werk gedaan met kinderen en de combinatie natuur&kids zijn dan ook precies wat ik nodig heb. Tijdens mijn excursies staan doen & beleven centraal. Ik spreek de verbeelding van kinderen aan en samen ontdekken we een mooie nieuwe wereld. De wonderen van de Noordzee!  Maar ik kan mij ook prima richten op grotere groepen, jeugd en volwassenen! Moedertje Groen is een groene droom van mij die langzaam als een klein spinnenweb steeds groter en mooier web wordt. Het is kleinschalig  lekker informeel, tevens voor iedere doelgroep bereikbaar.

Ik groei, bloei en ontwikkel mijzelf elke dag, en wil iedereen in verbinding brengen met de natuur en de kleine wonderen van BUITEN laten zien. Mijn allergrootste droom is een eigen tv programma voor de kleine spruiten, of een keertje in Zapp of Vroege Vogels uitgenodigd worden 🙂

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.