Duin en bos


Duin en bos

Op deze pagina leest u alles over de duin en bos excursies met Moedertje Groen.
Neem contact op met Moedertje Groen voor een passende offerte.


Speurtocht: Los in het bos!

Duinen Excursie 2 Moedertje Groen

Struin mee door het duin of bos met Moedertje Groen en leer meer over de dieren en omgeving met deze interactieve speurtocht. De excursie wordt aangepast aan het seizoen. Deze ontdekkingstocht is een afwisselend programma van luisteren en actie. Na afloop ontvangen de kinderen een diploma. Het programma wordt aangepast aan de leeftijd van de groep.

Vanaf 5 jaar,  Duur 1,5 uur a 2 uur.


Doen met Moedertje Groen

Met het bos als decor zullen we lekker buiten spelen. Een actief middag programma dat is aangepast aan de leeftijd van de groep. We zullen diverse spelletjes doen. Zoals spinnenweb maken, hut bouwen, sluipspel, luisteren naar de geluiden in het bos. We kruipen in de huid van bosdieren. Een actieve middag met een klein momentje van rust. Dit programma is uit te breiden met sportactiviteiten.
Waar: diverse locaties in Hollandse Duinen van Noordwijk

Leeftijd: Vanaf 5+ Duur: 1,5 uur

Optioneel: te boeken met pannenkoeken arrangement of frietjes en snack


Op pad met Moedertje Groen

Struinen door het Hollands Duin, wandelen door het bos, of genieten van een strandtocht. Laat je verrassen en inspireren door de natuur. Zoals Moedertje Groen altijd zegt: “Het zijn de kleine dingen die het doen.” Ontdek, ruik, voel en proef de natuur van dichtbij tijdens een wandeling. Vraag een vrijblijvende offerte aan conform jouw wensen. Te combineren met andere excursies zoals: “Gestrand met Moedertje Groen”

Voor wie: Families, bedrijven, scholen  Duur: 1,5 uur

Locaties: Hollandse duinen van Noordwijk, diverse ingangen. Langervelderslag Strand, Nora strand, Duindamseslag of Afrit 21 Boulevard Noordwijk, Coepelduynen van Noordwijk/Katwijk.

Optioneel: Te boeken met diverse lekkernijen


Weetjes Wandeling

Quizen met het bos als decor? puzzelen met letters én meer leren over de natuur. Strijd in teams tegen elkaar. Welk team mag zich ‘natuurkenner’ noemen? Weet jij het antwoord op alle vragen? Een spel voor jong én oud, familie of een alternatief bedrijfsuitje. Een interactieve quiz en ondertussen lekker bewegen.

Voor wie: Vanaf 8 tot 80 jaar  – Families, bedrijven, scholen  Duur: 1,5  – 2 uur

 

Spoor & Speurtocht

Het Hollandse Duin kent veel paden. We gaan eens lekker op pad tijdens deze interactieve tocht door het bos. Ontdek sporen van de bosbewoners, en volg de aanwijzingen. Herken jij allerlei sporen? Waar verstopt de bonte specht zich? Hoeveel mierenhopen kun jij ontdekken? Speel de quiz samen met je vriendjes of strijd tegen elkaar, wie kan de meeste sporen vinden?
Voor wie: Vanaf 7 tot 12 jaar, duur 1,5 – 2 uur

 

Voor alle excursies geldt dat begeleiding gewenst is en dat deelnemen is op eigen risico.

 

TERUG

 

Reageren is niet mogelijk