Moedertje Groen – Luisterverhalen ‘podcast’

5 jaar lang heb ik mijn natuurverhalen kunnen presenteren op de lokale radio. Iedere zaterdag was natuurgids Moedertje Groen te gast in een lokaal programma van de Bollenstreek omroep. Helaas stopte dit programma en dus werd het tijd om de luisterverhalen online te presenteren. Zonder toeters en bellen, gewoon simpele natuurverhalen die je online kunt luisteren.

Nu ik met de corona geen excursies mag geven en hierdoor steeds minder mensen kan laten verwonderen over de ‘kleine dingen’ in de natuur hoop ik via mijn verhalen alsnog jou te kunnen bereiken.

Via het kopje LUISTERBOEK op mijn site presenteer ik de verse items over de natuur. Zo nu en dan monteer ik ook nog een vlog voor natuureducatie. Wanneer mijn computer dit wilt toelaten tenminste, maar de ultieme natuurbeleving geef ik je natuurlijk het liefst LIVE tijdens een avontuur aan zee of in het duin.

Wil jij mee op avontuur in de natuur? en heb je geen facebook of andere sociale kanalen? GOEDZO! Schrijf je dan in via de e-mail en ontvang automatisch als eerste een bericht wanneer er een nieuw natuurverhaal online staat.

  • Ga naar de home pagina
  • vul je e-mail adres rechts in
  • je ontvangt automatisch bericht van WordPress(mijn website) met natuurnieuws (circa 2x per maand)

Groene groet,

Tessa

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.