Agenda: Midzomer struintochten

Vriendschappen tijdens excursie

We gaan het weer doen! Op avontuur met Moedertje Groen…

MIDZOMER SPECIALS

Omdat in deze tijd natuurbeleving extra belangrijk is bied ik dit weekend ALLE excursies aan voor een donatie per deelnemer. Na afloop van de excursie betaal je het bedrag wat jij de excursie waard vond.

Entreebewijs

Let op: bij excursies in de waterleiding duinen dien je een entreebewijs van 1,50 euro per volwassenen aan te schaffen. Dit kan via je telefoon op locatie zelf of reserveren via https://awd.waternet.nl/bezoek/toegangskaarten/dagkaart

SCHEMERWANDELING Vrijdag 19 juni – 20:30 – 22:00 uur

locatie: Duinweg 24 (gps adres + parkeren) kom indien mogelijk op de fiets!

Welk leven is er actief tijdens de schemering? Leer meer over het nachtleven in onze duinen. Tijdens deze tocht help ik je mee je zintuigen weer op scherp te zetten. Thema: Natuurbeleving, vleermuizen, nachtvlinders en misschien wel herten.

Extraatje: neem schoenen mee die makkelijk aan en uit te doen zijn en ervaar hoe het is om op blote voeten te wandelen.

VROEGE VOGEL EXCURSIE (7+) Zondag 21 juni 7:oo – 9:00 uur (entreebewijs nodig)

Het is vandaag nieuwe maan. Extra bijzonder, waarom? Dat beleef je tijdens de tocht. Wil jij wakker worden en meteen oog in oog staan met een hert, konijn of vos? De zon op zien komen vanaf een unieke locatie en in alle rust je zintuigen AAN zetten? Kom mee struinen van de paden. Beleef het samen of alleen. Het is vandaag de langste dag. Laten we hier EXTRA van genieten.

(let op: mul zand, niet rolstoel toegankelijk, geen honden)

Locatie: Parkeren Langevelderslag (3 euro)

Aansluitend…

Midzomer wandeling (7+) Zondag 21 juni 11:00 – 14:00 uur  + picknick

We gaan van de paden op avontuur. Mobieltjes blijven in de tas en het is écht even family time. Net zoals in een roedel gaan we spelenderwijs ontdekken. Tijdens deze tocht help ik je mee je zintuigen weer op scherp te zetten, we struinen, sluipen als dieren, bekijken sporen en doen korte bewustzijn oefeningen. Ondertussen genieten we van het prachtige uitzicht en help ik je tot rust te komen zoals de natuurvolkeren dit doen. Klaar voor de zomer! Neem je rugzak met eten en drinken mee, want we gaan picknicken op een unieke (geheime) locatie! Excursie is voor iedereen vanaf 7+ (let op: mul zand, niet rolstoel toegankelijk, geen honden)

Inschrijven via deze link  (opent mijn contactformulier)
Vergeet niet naast uw naam en  e-mailadres  naam van het activiteit, het aantal personen met leeftijden+ 06 nummer te melden. 

Je inschrijving is rond bij een bevestiging via e-mail let dus goed op dat je e-mail adres klopt

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.