Op de step met natuurgids

Vrijdag 21 juni start het begin van de zomer een mooie tijd om zo veel mogelijk buiten te zijn, kennis op te doen en je te verbinden met de natuur. Elk jaar is het rond midzomer weekend daarom erg druk met geboekte excursies. Zie de agenda voor het totale overzicht.

Steppen met natuurgids Moedertje Groen

Op woensdag 10 juli 14:00 uur is de aftrap van de aller 1e Duin steptocht met Moedertje Groen. 

Hoe stoer is het? De wind door je haar, en lekker actief zijn samen met je vrienden en familie! We zullen gaan steppen naar het prachtige uitzichtpunt Noordtvoort. We starten bij restaurant Het Broodthuis aan Langevelderslag waar ik jullie verwelkom en instructies geef. Daarna beleven jullie een actieve excursie, maar tempo aangepast aan de groep. Leer meer over de duinen richting Zandvoort. Onderweg wordt er gestopt voor verhalen, weetjes en vragen. Bij Noordvoort is er ruimte voor pauze en genieten van het mooie uitzicht. De excursie duurt totaal 2 uur en is vanaf 8 jaar toegankelijk. Het steppen is ongeveer 2x 35 minuten. De groep bepaalt het tempo, het gaat niet om snelheid, maar om te genieten van al het moois om ons heen.

Bekijk voor het hele overzicht van excursies in de maand juli, de tickets en inschrijvingen de agenda. Klik hier voor de agenda.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.