Uitnodiging: Kickoff Jutters Noordwijk

De wind is gaan liggen en de rust keert terug, maar niet onder water. Juist op de bodem van de Noordzee is een ravage ontstaan. Elke keer tijdens zo’n storm komt er enorm veel afval in zee terecht, zinkt en komt tijdens zo’n storm dan weer omhoog en spoelt aan.

Nadat Jutters Katwijk de draad al een poosje heeft opgepakt is er nu ook in Noordwijk een Juttersgroep samengesteld. Organisatoren Warner Riksen en Jos Luickx nemen het initiatief en starten in 2018 Jutters Noordwijk.

Moedertje Groen sluit zich aan als vrijwilliger bij Jutters Noordwijk en ondersteunt de projecten van de mannen. Tevens zal Moedertje Groen zich richten op educatie rondom jeugd. Jutten is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk voor het milieu.

De officiële “kick off” van Jutters Noordwijk zal plaats vinden op VRIJDAG 23 FEBRUARI VANAF 9:00.  In samenwerking met diverse organisaties zal er in Noordwijk worden gestart met jutten bij de Afrit van Take 2! We hopen op een grote opkomst. Jij kan hier bij zijn, deelname is gratis en vrijblijvend. Voor jong & oud toegankelijk.

Nieuwe logo Jutters Noordwijk

Elke vrijdag loopt er een groepje over het strand van Noordwijk om te jutten. Jutten is vrijwillig, sociaal, gezellig en actief bezig zijn. Heb je een keer zin om mee te jutten meld je dan aan via: juttersnoordwijk@gmail.com deelname is geheel vrijblijvend en achteraf doen we gezamenlijk een kopje koffie.

 

Wil jij Jutters Noordwijk sponsoren, heb je ideeën of wil je meer informatie? Kijk dan op de facebook pagina www.facebook.com/juttersnoordwijk of stuur ons een mailtje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.