Door weer en wind…

…Langs Berg & Dal.

Quizzen in het bos!

Na het uitwaaien lekker eten en napraten.

Op woensdag 3 januari was de eerste excursie van het nieuwe jaar! Zes families trotseerde de zware storm en dat loonde. Het bleef namelijk als nog droog, en van een beetje storm waaien we in het bos niet weg, toch?

De families streden tijdens de WeetjesWandeling en leerde op een interactieve manier meer over de omgeving en de dieren in het bos. Er was ruimte om te spelen en te bouwen. Zelfs de ouders deden gezellig mee. Onze jongste deelneemster was puppy Puck die meteen de mascotte was van een van de teams.

Na afloop werd er gesmuld van tomaten en erwtensoep én natuurlijk pannenkoeken! en konden de kinderen nog volop vragen stellen. Gezien het gezellige succes én dat het nog altijd winter is komt er zeker een vervolg van de Snert&weetjes tocht. 

Verbinding met de natuur – Moedertje Groen helpt ook mee

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.