Agenda

Agenda van Moedertje Groen

Onderstaande activiteiten worden georganiseerd in eigen beheer, vrijwillig of in  opdracht van en in samenwerking met verschillende organisaties.

Voor vragen of meer informatie neem gerust  contact op met Moedertje Groen. Op de hoogte blijven van de activiteiten van Moedertje Groen? Abonneer je via de website en je ontvangt automatisch nieuwsberichten.

Agenda 2019

 

 

Zondag 13 oktober – GEANNULEERD !!

Wie jarig is trakteert. 5 jaar geleden, op 18 oktober ontstond het idee om te gaan bloggen onder de naam Moedertje Groen. Deze hobby is groter en groter geworden en inmiddels zijn al heel veel mensen samen met mij op pad geweest.

VOL = VOL dus boek snel je excursie. Je kunt je voor losse excursie opgeven of voor de hele dag. Deze dag wordt gratis georganiseerd en excursies zijn (bijna) kosteloos. Een donatie/vrijwillige bijdrage is echter altijd welkom. Je kunt je opgeven door het onderstaande contact formulier in te vullen.

De struintocht 11:00-13:00 uur
– We gaan de waterleiding duinen in en ontdekken in stilte wat er allemaal leeft. Leer sluipen als een dier en bekijk de natuur eens met andere ogen. Welke sporen kunnen we vinden? Wat hoor je?
Deze tocht is vanaf 8+  Kosten: 1,50 entree kaartje AWduinen
max 12 personen

De strandtocht 14:00 -15uur
Quizzen en Jutten. Strijd mee tegen je familie. Wie heeft de meeste kennis over de zee en het strand? Bekijk mooie strandvonsten, fossielen én we rapen 5 stukken afval in kader van 5 jarig jubileum. max 20 pers

Vuur en lekkers bij volle maan 17:00 – 18:00uur
Met goed weer sluiten we de dag af met een korte lezing, we vieren feest met een biologisch hapje op Terra Nova, mijn moestuin. Waar de vuurschaal aan zal staan, kinderen broodjes kunnen bakken. Met minder goed weer proosten wij waarschijnlijk bij Strandplaats Nederzandt
Maximaal 15 personen. Inschrijven: het adres ontvang je na inschrijving

Opgeven via contactformulier:

Je volledige naam+06 nummer +aantal personen 

Je ontvangt dan een bewijs van inschrijving. Inschrijvingen zijn alleen geldig na betaling en betaalbewijs. Je ontvangt 48 uur van te voren of de excursie door gaat. Ook bij minder goed weer gaan excursies door. Je ontvangt bij annulering na 48 uur van te voren geen geld terug.

Terug

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.