Agenda

Agenda van Moedertje Groen

Onderstaande activiteiten worden georganiseerd in eigen beheer, vrijwillig of in  opdracht van en in samenwerking met verschillende organisaties.

Voor vragen of meer informatie neem gerust  contact op met Moedertje Groen. Op de hoogte blijven van de activiteiten van Moedertje Groen? Abonneer je via de website en je ontvangt automatisch nieuwsberichten.

Voor alle activiteiten geldt: inschrijven via info@moedertjegroen.nl

Agenda 2019

Februari

Thema: Jutten. Er zullen diverse juttersacties worden georganiseerd.

Maart tot met Mei

Thema: Help de bij. Er zullen diverse acties worden georganiseerd om bloemen te zaaien voor de insecten.

April

2 april Nationale Buiten lesdag. Op deze dag zal Moedertje Groen vrijwillig natuureducatie geven op schoolpleinen in Noordwijk, want buiten zijn is belangrijk! inschrijven kan via info@Moedertjegroen.nl

Juni

8 juni World Ocean Day. Deze dag zal er een jutters/strandactiviteit plaats vinden de opbrengst hiervan gaat naar organisaties die zich inzetten voor reduceren van plastic! meer info volgt nog.

Oktober

De exacte datum volgt nog maar ZEEPAARD Noordwijk 2019 komt terug! Een groot cultureel en historisch evenement op het strand bij Langervelderslag waarbij trekpaarden van 1000 kilo een visnet door zee heen trekken. Een educatieve interactieve ochtend en middag aan het strand. Met natuureducatie, ruimte voor vragen, juttersacties een dag voor jong en oud!

 

Terug

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.