Agenda

Agenda van Moedertje Groen

Onderstaande activiteiten worden georganiseerd in eigen beheer, vrijwillig of in  opdracht van en in samenwerking met verschillende organisaties.

Voor vragen of meer informatie neem gerust  contact op met Moedertje Groen. Op de hoogte blijven van de activiteiten van Moedertje Groen? Abonneer je via de website en je ontvangt automatisch nieuwsberichten.

 

Agenda 2020 wordt elke maand bijgewerkt.

Verleden:

SCHEMERWANDELING Vrijdag 19 juni – 21:00 – 22:30 uur

VROEGE VOGEL EXCURSIE (7+) Zondag 21 juni 7:oo – 9:00 uur (entreebewijs nodig)

Midzomer wandeling (7+) Zondag 21 juni 11:00 – 14:00 uur  + picknicK

 

JULI

NIEUW: EXPEDITIE zondag 19 juli 10:00 – 15:00 á 15:30 uur 

Een avontuurlijke, educatieve belevingstocht voor jong (10+)  en oud.

Wil je meer leren over de duinen en haar bewoners? Het team van Moedertje Groen neemt jullie graag mee naar een ‘andere’ wereld, waar we oog in oog met deze natuur zullen komen. Door observatie, speuren en sporen leren we het landschap spelenderwijs kennen en herontdekken we onze zintuigen. Met diverse bewustzijnsoefeningen helpen we je terug in verbinding te komen met de natuur om je heen, waardoor je voor een dag één wordt met het landschap en de dieren die hier wonen. Een ontspannende tocht vol mogelijkheden, prachtige uitzichten, picknicken en gewoon genieten. Beleef het zelf.

Start: 10 uur – 15:00 uur (incl. pauzes) (aanvang 9:45 uur)

Verzamelen: Het Broodthuis bij afrit Langevelderslag

Meenemen: makkelijk zittende kleding, in laagjes, aangepast aan het weer. Wandelschoenen die goed zitten, een notitieboekje + pen. Een tas om je proviand in op te slaan en eventueel extra water. Optioneel: camera (want smartphones zijn niet toegestaan- behalve voor noodgevallen.)

Lunch: 2 verse biologische vers gemaakte broodjes, sapje, flesje water, chocolade en fruit; verzorgd door het Broodthuis.

Prijzen per volwassenen: 31,50,- euro p.p — Kinderen tot 18+ 20,00,- euro p.p.

Deze expeditie is Incl. lunch, entreebewijs duinen, begeleiding door 2 ervaren gidsen.

 

NIEUW: Yoga&natuurwandeling vrijdag 24 juli 10:30 informatie volgt spoedig

 

Inschrijven via deze link  (opent mijn contactformulier)
Vergeet niet naast uw naam en  e-mailadres  naam van het activiteit, het aantal personen met leeftijden+ 06 nummer te melden. 

Je inschrijving is rond bij een bevestiging via e-mail met algemene voorwaarde, let dus goed op dat je e-mail adres klopt

 

Terug

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.