Workshops


Workshops

Op deze pagina leest u alles over de workshops van Moedertje Groen.
Neem contact op met Moedertje Groen voor een passende offerte.

Workshop Uilskuikens

Verjaardagspartij bij Langsbergendal (26)

Uilen zijn prachtige roofvogels, en er valt veel te leren over deze bijzondere dieren.  Ontdek met al je zintuigen spelenderwijs hoe een uil leeft, woont en eet.  Bekijk Meneer de Uil van dichtbij en test je kennis. Tijdens deze workshop gaan we echte uilenballen uitpluizen, de botjes mogen mee naar huis worden genomen in leuke bakjes, en we knutselen een uiltje.  Na afloop ontvangen de kinderen een diploma en zijn zij een wijze uil geworden.

Deze activiteit is binnen en is eventueel te combineren met een duin bos of strand  excursie.  Vanaf 6 jaar,  begeleiding noodzakelijk.  Duur: circa  1,5 uur

Horen, zien & zwijgen

Bij deze workshop draait alles om je eigen zintuigen, hoe goed zijn nou onze zintuigen ten opzichte van dieren? Waarom hebben dieren een speurneus? Of een dikke vacht? We kruipen in de huiden van dieren en insecten en testen onder andere onze ogen en neus met interactieve spellen! Dit programma is zeer geschikt voor kinderen van BSO’s, onderbouw klassen en voor een leerzaam en gezellig kinderfeest! Hoe snel ben jij? Hoe goed ruik jij, en kun jij goed in het donker lopen? Ga mee met Moedertje Groen op locatie en beleef het zelf!

Deze workshop kan zowel binnen als buiten worden gegeven en is eventueel te combineren met een duin bos of strand  excursie.  geschikt voor kinderen van 5 t/m 11 jaar.

Begeleiding noodzakelijk.  Duur: circa  1,5 uur

TERUG

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.