Slogan: liefde voor de natuur is….

Het mooie aan de periode rondom Valentijnsdag is dat de natuur haar liefde weer terug geeft aan de mens rond deze tijd. Alles wat sliep, ontwaakt nu. Alles wat verborgen zat onder de grond, komt langzaam weer naar boven.  Alles bloeit langzaam op en alles wat je aandacht geeft groeit. Een ongeschreven regel in de natuur. Het is een zinnetje die ik geleerd heb van een vriend. Ik probeer het zo nu en dan met aandacht te herhalen, terwijl ik iets doe wat ik leuk vind. Positieve energie in dingen steken die je leuk vind geeft een on uitputtende bron van kracht en liefde. Dat is het mooie aan Moeder Natuur, zij weet precies wat ze doet, wanneer ze het doet, zorgt voor alles met aandacht en begint weer opnieuw wanneer het nodig is. Dat is wat ik noem oneindige liefde. – Tessa

Hoe mooi is het dan ook dat de natuur je ook altijd liefde terug geeft? Wie goed kijkt ziet overal hartjes.

WINACTIE

Stuur jouw foto in thema: ‘Liefde voor de natuur is…’ en maak de slogan af. Je kan de foto mailen naar info@Moedertjegroen.nl of posten op facebook. De winnaar wordt 1 maart bekend gemaakt en wint een leuke prijs van moeder natuur zelf. 😉 Je mag ook alleen de slogan afmaken.

Foto collega Rhea. Liefde voor natuur is… opruimen!

fotografie: Petra van Went
Liefde voor de natuur is… Je hart over de kop laten gaan van de aller kleinste dingen

Wanneer mensen hun liefde samen bundelen dan kan er iets heel moois ontstaan. Zo groeit het netwerk van Bewust Bollenstreek. Dit is een platform voor professionals die allemaal op zijn of haar manier met liefde hun beroep uitoefenen en nu samen een festival organiseren.

Op 29 februari 10:30 – 17:00 is er in Hillegom het eerste festival van de Liefde. Met workshops, lezingen, zang, dans, live muziek, verse hapjes want liefde gaat tenslotte ook door de maag. Een plek om jezelf even te verbinden met waar jij zin in hebt. Als natuurgids deel ik hier mijn liefde voor de natuur. Met mijn nieuwe concept ‘De Natuurtafel’ reis ik door de Bollenstreek om jong en oud in verbinding te brengen met de natuur. Er zijn allerlei vondsten van dieren te bekijken, botten, fossielen, geweien, schelpen noem het maar op.

Je kan je vragen komen stellen over de natuur en de slogan afmaken. 

Zie ik je daar? Het festival is een heel uitje, het hele programma, tijden van workshops en lezingen en de tickets bestel je via deze link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/festivalliefde

Liefde voor de natuur

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.